Ophavsret på Kristeligt Dagblad

Ansvarshavende chefredaktør er Erik Bjerager.

Kopiering m.v 
Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på www.kristeligt-dagblad.dk stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. 

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Kristeligt Dagblad. 

Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt altid Kristeligt Dagblad på telefon 33 48 05 00 eller email ophavsret@k.dk. 

Links 
Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside www.kristeligt-dagblad.dk med tydelig kildeangivelse. Hvis man har behov for at linke direkte til en artikel, et tema eller lign., er man også velkommen til det - husk tydelig kildeangivelse. 

Uden tilladelse accepterer vi dog ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte ind til underliggende materiale på hjemmesiden - fx ved hjælp af RSS-generatorer, der trækker indhold fra Kristeligt Dagblad ind på kommercielle hjemmesider. 

Der må heller ikke linkes på en måde, så www.kristeligt-dagblad.dk kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået en aftale med os. 

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. 

Kristeligt Dagblad er ikke ansvarlig for indholdet på websites, som www.kristeligt-dagblad.dk linker til. 

Redaktionel brug af artikler, debatindlæg etc. 
I overensstemmelse med almindelig ophavsret kan alle indlæg på Kristeligt Dagblads hjemmesider, blandt andet www.kristeligt-dagblad.dk, www.religion.dk og www.kristendom.dk, benyttes i Kristeligt Dagblad i deres fulde længde. Alle indlæg kan desuden optræde i elektroniske arkiver efter Kristeligt Dagblads ønsker. 

Det omvendte gælder også, at artikler og indlæg fra Kristeligt Dagblad kan publiceres på hjemmesiderne uden tilladelse fra forfatteren. 

Desuden forbeholder vi os retten til at publicere indlæg fra en af hjemmesiderne på en anden af hjemmesiderne. Således kan eksempelvis et debatindlæg sendt til Religionspanelet også optræde i brugernes religionsdebat.